2014 m. sausio 3 d., penktadienis

"The Paradise" - "Moterų laimė"



Jei skaitėte Emilio Zola "Moterų laimę", turbūt tarp pirštų jautėte slystančius šilko ir aksomo audinius, kurių rietimais buvo nukrautos universalinės parduotuvės "Moterų laimė" lentynos, uodėte prancūziškų kvepalų aromatą, o jūsų žandus kuteno prabangios stručių plunksnos.

Žiūrėdami stilizuotą šio nepaprastai moteriško kūrinio BBC adaptaciją "The Paradise", minėtus pojūčius patirsite dar stipriau, nes kaip mat pateksite į prabangių audinių, kvepalų ir kitų moterims skirtų grožybių pasaulį.


Nuostabu, nes po šiuo estetinio pasigėrėjimo apvalkalu rasite įdomių ir nepaprastų istorijų, kurias visas į vieną riša didžiausia Londono universalinė parduotuvė "The Paradise". Jai vadovauja žavus našlys Mr. Morey (vaidina Emun Elliott). Našlys, vadinasi visos merginos, turtingos aristokratės ir darbštuolės pardavėjos, pasiruošusios jam kristi po kojomis. Ką pasirinks Morey?



Be meilės istorijos čia rasite ir detektyvų, psichologinių dramų ir pamokėlių, kaip paskatinti pardavimus! Mat jauna ir žavi Anglijos kaimo mergaitė Denisė (vaidina Joanna Vanderham), atvykusi ieškoti savo vietos po saule į Londoną, įsidarbina "The Paradise" moteriškų drabužių pardavėja ir kiekvienoje serijoje pažeria daugybe nepaprastų idėjų, kaip pagyvinti šį parduotuvės padalinį ir pritraukti kuo daugiau pirkėjų.

Reziumė: BBC serialas "The Paradise" primena gurmaniškus prancūziškus saldumynus - estetika, žavesys, dėmesys detalėms.
Pradėtas rodyti: 2012 m. (1sezonas), 2013 m. (2 sezonas).
IMDB nuoroda

Treileris:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą