2014 m. vasario 21 d., penktadienis

Muškietininkai / The Musketeers (2014, BBC)


New Musketeers in town! Dar vieni muškietininkai, kuriuos atgaivinti šį kartą ryžosi BBC. Šie kiek kitokie nei esame įpratę matyti kino ekranuose. Dar dabar mintyse stovi muškietininkiškas vaizdas, kai D'Artanjanui jojant lyg vėliava plevėsuoja didžiulė plunksna, o aplink draikosi didžiulė skraistė.

Naujame BBC seriale "Muškietininkai" (The Musketeers) jie atrodo kitaip. Kukli uniforma, tačiau patogi muštynėms ir kautynėms, kurių kiekvienoje serijoje netrūksta. Muškietininkai nesirenka kautynių vietos, dažnai jie purvini, suliję, tačiau tuo pačiu labai vyriški :)




Kokie muškietininkai be moterų. Jų yra visokių - kilmingų, aistringų, klastingų, garbingų, savo favoritę tikrai išsirinksite. Moterys čia įspūdingos, taip pat ir jų suknelės - juk viskas vyksta 17 amžiaus Paryžiuje.


Jei galvojate, kad muškietininkų jau užteks, siūlau pažiūrėti bent vieną ar dvi serijas, nes veiksme dalyvauja A. Diumas romano herojai, tačiau siužetas intriguojantis ir įdomus. Kitaip tariant, veikėjai gyvena savus gvenimus ir iš knygos gavo tik savo antologijas. Na, ir retoriką.


Jau peržiūrėjau 5 pirmąsias serijas ir laukiu tęsinio!

IMDB nuoroda

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą