2010 m. lapkričio 11 d., ketvirtadienis

Su gimtadieniu, Leo!


Kai gimtadienį švenčia pats Leonardo DiCaprio, pirštai nekyla barškinti apie ką kita, o ne jį. Ne, aš nealpstu, pamačiusi filmo plakatą su jo atvaizdu, man pilve neima plazdėti drugeliai ir žiūrėti filmo neinu vien dėl to, kad jame vaidina DiCaprio (kas kartais pasitaiko su kitais aktoriais). Tačiau reikia pripažinti, kad tai viena ryškiausių savo kartos kino žvaigždžių.
Jam - 36, jį kino filmuose matėme visokį - nuo iš meilės apsvaigusio vaikinuko Titanike iki talentingo, gudraus kažkokios keistos srities specialisto Pradžioje. O ar teko kada nors jį matyti tokį?


Romeo ir Džuljetoje (Romeo And Juliet) - veržlus, tyras ir iki ausų įsimylėjęs Romeo. Bazas Luhrmanas geresnio Romeo nebūtų radęs.


Titanike (Titanic) - svajingas įsimylėjėlis.


Žmogus su geležine kauke (The Man in the Iron Mask) - šaltas ir žiaurus valdovas bei teisybės ieškantis jo brolis dvynys.


Pagauk, jei gali (Catch Me If You Can) - mielas ir gudrus vaikinukas, kurio suktybes lengva pateisinti.


Aviatoriuje (The Aviator) - žaviausių aktorių (moterų ir vyrų) apsuptyje nenustelbtas žavesys. Katharine Hepburn, Ava Gardner, Jean Harlow, Errol Flynn - kas galėtų varžytis su tiek legendinio žavesio?


Permainų kelias (Revolutionary Road) - naujas filmas - naujas amplua. Šį kartą jis - mylintis ir rūpestingas vyras, besistengiantis išsaugoti santuoką ir šeimą.


Pradžioje (Inception) tarp klaidžių įvykių vingių ir įtempto siužeto sluoksnių glūdi esmė - meilė žmonai ir vaikams bei pastangos susigrąžinti tai, kas įmanoma. Brandi meilė. Negi Leo jau užaugo?


Tikrai verti dėmesio vakarais, kai norisi jaudulio, šilumos ir nepersaldintos romantikos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą